foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Obavještavamo članove Triatlon kluba Jarun da svoje godišnje obveze (članarinu, licencu, osiguranje) mogu izvršiti uplatom na račun kluba.

Godišnja članarina za 2020. iznosi 100,00 kn. U članarinu je uključen besplatan ulaz i plivanje na bazenima Mladost (na Savi) prema rasporedu dodjeljenih termina.

Licenca HTS-a je 120kn, osiguranje 80kn. Uplate možete izvršiti na račun kluba HR1624840081104621026 s opisom za što se uplata odnosi (licenca, članarina, osiguranje... te ime i prezime uplatitelja)..

VAŽNO: svi članovi koji uzimaju licencu Hrvatskog triatlonskog saveza te umaju namjeru sudjelovati na nekom službenom takmičenju OBAVEZNO moraju imati važeći liječniki pregled od Specijalista sportske medicine. Liječnički pregled važi 6 mjeseci od izdavanja.

PREPORUKA: Svim članovima preporučujemo da "uzmu" za 80,00 kn godišnje osiguranje koje se odnosi na osobno osiguranje od nezgode i osiguranje za "treće" osobe.

Za dodatne obavijesti pratite Internet stranice kluba, izbornik Obavijesti za članove kao i stranice društvene mreže Facebook.

 

 

 

Video