foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Članovi Triatlon kluba Jarun organiziraju klupske zajedničke treninge prema slijedećem rasporedu:

Trening trčanja:

- utorkom od 18:30. Skupljanje na RŠC Jarun, kod triatlonskih kontejnera. Vrijeme trajanja treninga min. 60 minuta.

Trening plivanja:

- četvrtkom: 17:00 -18:00. Bazeni Mladost na Savi, trening se odvija na bazenu "u balonu". Skupljanje i ulazak na bazen jednak je pravilima termina za plivanje. Možete koristiti i ostale termine za samostalne plivačke treninge prema objavljenom rasporedu.

Biciklistički trening:

- nedjeljom od 10:00. Skupljanje kod "Fuminog kontejnera" na Jarunu, kod prvog ulaza na RŠC Jarun (ulaz zatvoren za osobna vozila). Vrijeme trajanja treninga min. 120 minuta.

Svi zajednički treninzi su prilagođeni skupini, bez obzira na fizičku spremu pojedinca. Za vrijeme praznika ili blagdana održavanje treninga je prema dogovoru i radu bazenskog kompleksa.

VAŽNO: Na zajedničkim grupnim treninzima mogu sudjelovati svi članovi Triatlon kluba Jarun te i oni koji će tek postati članovi u tekućoj godini. Za pojedinačne treninge objavit će se naknadni raspored te će se isti odvijati u suradnji i dogovoru s trenerom pojedinačnih treninga.

Treninzi kreću od 14.01.2020. i traju do "opoziva" koji će biti objavljen ovdje ili na Facebook stranicama kluba.

Za sve ostale upite vezane za treninge slobodno nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

i.p.

 

 

Video