foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Znate što je podcast? Wikipedia "kaže" sljedeće: Podcast je digitalna datoteka koja sadrži audio ili audio-video zapis koji se distribuira putem Interneta koristeći RSS tehnologiju, a namijenjen je gledanju (ili slušanju) na računalu, digitanom prijenosnom playeru poput iPoda ili televizije koristeći uređaje poput Apple TV-a. Naziv podcast je složenica riječi POD (Personal On Demand) i engleske riječi broadcast.

Podcast Hrvatskog triatlon saveza? Cilj podcasta HTS-a je popularizacija triatlona kod zainteresirane populacije kako triatlonaca tako i trkača, biciklista, plivača, ali i ljudi koji se trenutno ne rekreiraju, ali traže najbolji sport za sebe.

Gost podcasta HTS-a, četvrte emisije bio je Borko Prvan. Poslušajte što kaže pionir triatlona, kako je bilo biti triatlonac u dobu kada nije bilo saveza, trenera, interneta a ni utrka? Kako dogurati do aktivnog natjecateljskog staža od preko pedeset godina? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja dao nam je najbolji triatlonac među profesorima i najbolji profesor među triatloncima. Podcast s Borkom Prvanom  poslušajte OVDJE, a sve ostale emisije podcasta u Kutku za trenere i sportaše na Internet stranicama Hrvatskog triatlon saveza.

 

Video