foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Nakon prisilne stanke zbog pandemije SARS COV2 virusa, u proljeće smo se "vratili" aktivnijem treniranju (makar su neki bili stalno vrijedni i trenirali sukladno preporukama stožera), pa nam je krajem proljeća krenula sezona Jarunskih liga, a dva zadnja vikenda došli smo i do vrhunca i uspjeha sezone.

20.09.2020. na utrci prvenstva Hrvatske u srednje dugom triatlonu na Korčuli (10. Marco Polo Challenge - Korčula3athlon) nastupila su dva naša člana: Anita Živković i Josip Mladin Živković-Živac.

Anita je osvojila prvo mjesto u kategoriji Ž45, dok je Živac u kategoriji M50 također bio prvi i to s vremenom 5:25:37. Aniti je ovo prvo zlato na nekom državnom prvenstvu, dok je "iskusan" Živac već "naviknuo" na pobjednička postolja te osvajanja zlatnih i ostalih medalja.

Treba napomenuti da je biciklistički dio staze na Korčula3athlonu bio prilično zahtjevan te je "Garmin" izmjerio ukupno 1300* metara uspona.

Kako bismo nastavili "zlatne" vikende za to nam se pobrinula Dina Kuiš nastupom na prvenstvu Hrvatske u sprint duatlonu koji se održao 26.09.2020. na Jarunu, u tradicionalno dobroj organizaciji Triatlon kluba Zagreb.

Dina je osvojila prvo mjesto u kategoriji natjecateljica Ž40 s vremenom 1:09:53.

Čestitamo svim natjecateljima i natjecateljicama posebno predstavnicima Triatlon kluba Jarun, na koje smo izrazito ponosni.


Ne zaboravite, 10.10.2020. nam je posljednje ovogodišnje kolo planetarno popularne Jarunske lige, 4. kolo duatlona i 8. kolo bonusa: trčanja i brzog hodanja na 5 km.

 

 

 i.p.

Video