foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Svakom sportašu preporuka je da barem jednom godišnje obavi sportski liječnički pregled. Ovdje stavljam naglasam na rekreativne sportaše jer profesionalni i poluprofesionalni sportaši liječničke preglede obavljaju u sklopu kluba čak i više puta godišnje.

Za sve rekreativne triatlonce koji nastupaju na bilo kojem triatlonu (ili nekom drugom natjecanju) tokom godine, savjetujemo da obave liječnički pregled, dok svima onima koji su se prijavili za Licencu Hrvatskog triatlon saveza, liječnički pregled je OBAVEZAN.

Liječničke preglede možete obaviti u svim ambulantama i poliklinikama sportske medicine ili medicine rada. Važno je da su liječnici, koji izdaju uvjerenje o zdrastvenoj sposobnosti sportaša, specijalisti medicine rada ili sportske medicine.

Preglede možete obaviti na više lokacija u Zagrebu, a najpopularija je Poliklinika Zagreb gdje vas Vaš klub mora naručiti na sportski pregled i po dobivenom terminu dođete tamo i obavite pregled dosta brzo.


Iskreno se nadam da ćete svi koji se bavite nekim sportom obaviti svoj sportski liječnički pregled radi sebe i sigurnosti u svoje zdravlje i postići svoje zacrtane sportske ciljeve i rezultate.I.P.


Video