foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Danas je bilo lijepo na Jarunu. Svjedoci smo nestanka prijateljstva i poštovanja prema kolegama natjecateljima iz drugih klubova (ponekad i iz vlastitog). Više se vremena provodi na Facebooku, Stravi i u mailovima nego na treningu. Utrke se biraju po tome gdje se može ostvariti bolji plasman, a ne gdje je bolja organizacija, atmosfera i jača konkurencija. Usred ovakvih trendova danas smo oživjeli duh prošlih vremena, duh koji je Mladen utjelovljavao.

Prijatelji iz svih zagrebačkih klubova, Petrinje i Gornje Stubice sreli su se na Jarunu. Odmjerili snage, čestitali boljima i podsjetili se dragih trenutaka provedenih u Čižinom društvu.

Hvala predsjedniku Hrvatskog Triatlonskog Saveza Mariu Kasoviću i Glavnom Tajniku Dorijanu Pavliši koji su dali prijedlog da se organizira ovakav događaj; natjecateljima iz TK 3Max, Adriatic Coaching, TK Maksimir, TK Petrinja, TK Swibir, TK Rudolf Perešin, TK Zagreb Zrinski na sudjelovanju i potpori.

Mijenjale su se smjene, odgađale obaveze i budilo u rano jutro kako bi sudjelovali i uveličali ovaj događaj. Hvala i svima onima kojima je ovo bio prvi duatlon – dobro došli u našu multisport obitelj!

Hvala sponzoru nagrada tombole – trgovini Beciklin iz Preloga koji je dodatno uveličao ovaj događaj. Posebna zahvala i svima koji su donirali svoje vrijeme i kulinarsko-slastičarske vještine da bi sve prošlo u redu. Ponovilo se!

Velika fotogalerija je na Facebooku, a uskoro stižu rezultati i ostali detalji i dojmovi.Tekst: Zlatko Tomšić
Foto: Ivica Picig

Video