foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

U subotu, 06.04.2019. održava se 2. kolo Jarunske duatlon trening lige koje će ujedno biti i 1. Memorijal Mladen Čižić, u čast prerano preminulog člana Triatlon kluba Jarun.

Osim standardnih, za Jarunsku duatlon ligu, sprint i super sprint duatlon dionica, u Mladenovu čast imat ćemo i utrku, koju je on organizirao u svom Maksimiru, trčanje na 2. milje.

Osim standardne okrijepe Jarunske lige na Memorijalu ćemo sve dodatno "pojačati" s raznim slastičarkim delicijama, majicama u čast Memorijala, tombolom... Sav prihod dobrovoljnih priloga, od majica i tombole donirat ćemo Mladenovoj obitelji.

Vrijedne nagrade za isto tako vrijednu tombolu osigurao nam je sponzor Trgovina Beciklin iz Preloga, ujedno i glavni sponzor tombole. Osim poklona Trgovine Beciklin bit će i ostalih poklona koje su osigurali sami članovi kluba i Mladenova obitelj..

Cijeli koncept Jarunske lige temeljen je kao trening liga te promet za vrijeme trajanja lige nije obustavljen. Obaveza svih sudionika je da se strogo pridržavaju svih prometnih i ostalih pravila u prometu te prilikom trčanja paze na ostale sudionike i korisnike pješačkih i biciklističkih staza, posebno na djecu.

.

Video